ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjectiegeneesmiddelen

De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride 2ml/50mg gastro - Darmkanaalgeneesmiddelen

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride 2ml/50mg gastro - Darmkanaalgeneesmiddelen

China De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride 2ml/50mg gastro - Darmkanaalgeneesmiddelen leverancier

Grote Afbeelding :  De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride 2ml/50mg gastro - Darmkanaalgeneesmiddelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 2ML/50MG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400,000 injecties
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1*10Ampoules/BOX*50/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, D/A
Levering vermogen: 10,000,000 injecties per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride Samenstelling: Elke 2ML injectie bevat: ranitidinewaterstofchloride gelijkwaardig aan Ranitidine 50 mg
standaard: USP/BP Pakket: 1*10Ampoules/BOX*50/CATON
Aanwijzingen: Vermeld voor de behandeling van de zweer van de twaalfvingerige darm, goedaardige maagzweer, terugvl Urogenitale die trichomoniasis, Amoebiasis, Ulcerative tandvleesontsteking, Besmettingen door anaëro: Opslag onder 25°C, tegen licht wordt beschermd dat. Koel niet.
Vervaldatum: 3 jaar

 

De Injectie van het Ranitidinewaterstofchloride 2ml/50mg gastro - Darmkanaalgeneesmiddelen

 

SAMENSTELLING:
Elke 2 ml-ampul bevat ranitidinewaterstofchloride gelijkwaardig aan Ranitidine 50 mg.
Fenol 0.5% m/v (als bewaarmiddel)

FARMACOLOGISCHE CLASSIFICATIE: 
A11.4.3 Geneesmiddelen die op maagdarmkanaal handelen. Antacida – andere.

FARMACOLOGISCHE ACTIE: 
Ranitidine is selectieve en concurrerende histamine een h2-Receptor antagonist. Het stelt anti-serotonergic of histamine h1-Receptor het blokkeren geen activiteiten tentoon. Ranitidine remt basis en bevorderde afscheiding van maagzuur, die zowel het volume van afscheidingen, het zuur als de pepsineinhoud verminderen maar beïnvloedt geen maag slijmerige afscheiding. 
De verwijderingshalveringstijd van ranitidine is ongeveer 2-3 uren.
Ranitidine wordt afgescheiden via de nieren in de vrije en gemetaboliseerde vormen. Zijn belangrijke metabolite is het n-Oxyde met kleinere hoeveelheden S-oxide en desmethylranitidine.

AANWIJZINGEN: 
R-LOC de INJECTIE is vermeld voor de behandeling van de zweer van de twaalfvingerige darm, goedaardige maagzweer, terugvloeiingsoesophagitis en syndroom zollinger-Ellison.
R-LOC de INJECTIE kan ook als pre-medicijn voorafgaand aan anesthesie worden gebruikt om het volume en de zure inhoud van maagafscheiding te verminderen, daardoor minimaliserend het gevolg van het zure aspiratiesyndroom.

CONTRA-INDICATIES: 
R-LOC de INJECTIE is een contra-geïndicat voor in patiënten die worden gekend om hypergevoeligheid aan om het even welke ingrediënten te hebben.
R-LOC de INJECTIE zou in patiënten met een geschiedenis van porphyria moeten worden vermeden.

WAARSCHUWINGEN
De behandeling met INJECTIE r-LOC kan symptomen maskeren verbonden aan carcinoom van de maag en kan, daarom, diagnose van de voorwaarde vertragen. Dienovereenkomstig waar de maagzweer wordt gediagnostiseerd zou de mogelijkheid van malignancy moeten worden uitgesloten alvorens de therapie met INJECTIE r-LOC wordt ingesteld.

INTERACTIE
Wegens de gedocumenteerde capaciteit van de INJECTIE r-LOC om lever microsomal drugmetabolisme te verbieden, kan de verwijdering van andere medicijnen die levermetabolisme via het cytochrome vereisen (P450) systeem of die hoogst door de lever worden gehaald, tijdens gezamenlijk gebruik met INJECTIE zijn verminderd r-LOC.
De alleenstaand gevallen druginteractie zijn gemeld tussen ranitidine en glipizide, glyburide, metoprolol, midazolam, nifedipine, phenytoin, theofylline, en warfarin.
Het toezicht op bloedconcentraties of prothrombin tijd voor antistollingsmiddelen als gids voor dosering wordt geadviseerd aangezien de doseringsaanpassing van deze medicijnen tijdens en na ranitidinetherapie noodzakelijk kan zijn om aftappen te verhinderen wegens antistollingsmiddelversterking.
Het gezamenlijke gebruik van phenytoin kan het risico van ataxie verhogen toe te schrijven aan verhoogde bloedconcentraties van phenytoin.
De nierverwijdering van procainamide kan wegens de concurrentie tussen ranitidine en procainamide voor actieve tubulaire afscheiding zijn verminderd, resulterend in verhoogde bloedconcentratie van procainamide.

ZWANGERSCHAP EN LACTATIE
De veiligheid in zwangerschap en lactatie is niet duidelijk gemaakt. R-LOC de INJECTIE kruist de moederkoek en in moedermelk in melk afscheidende moeders afgescheiden. R-LOC de INJECTIE zou niet aan zwangere of pleegvrouwen moeten worden beheerd.

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR: 
Voor intraveneuze of intramusculaire injectie.
VolwassenenR-LOC de INJECTIE kan of als langzame (meer dan twee minuten) intraveneuze verdunde injectie van 50 mg, aan een volume van 20 ml worden gegeven die om de 6-8 uren, of als intraveneuze infusie aan een tarief van 25 mg per uur twee uren kunnen worden herhaald; de infusie kan met 6-8 urenintervallen worden herhaald.
Voor pre-medicijn voorafgaand aan anesthesie om het volume en de zure inhoud van maagafscheiding te verminderen, zou de INJECTIE r-LOC intramusculair of door een langzame intraveneuze injectie (meer dan twee minuten) van 50 mg moeten worden gegeven die aan een volume van 20 ml, 45-60 minuten vóór inductie van algemene anesthesie worden verdund.
R-LOC de INJECTIE is getoond compatibel om met de volgende intraveneuze infusievloeistoffen te zijn:
0.9% Natrium-chloride BP en Druivesuiker 5% BP;
0.18% Natrium-chloride en 4% Druivesuiker BP;
4.2% Natriumbicarbonaat BP 
Kinderen: Er is geen ervaring met INJECTIE r-LOC in kinderen geweest.

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN: 
Bijwerkingen:
Bloed:
• Leucopenia, thrombocytopenia, agranulocytosis, pancytopenia (nu en dan met beendermerghypoplasia of aplasia). De weerslag van deze bijwerkingen is zeldzaam. 
Cardiovasculair:
• Minder frequent: Bradycardie, AV-blok.
Zenuwstelsel:
• Strenge hoofdpijn (soms), duizeligheid, geestelijke verwarring, depressie, hallucinaties (in bejaard en streng ziek), onvrijwillige motorstoringen. De weerslag van deze bijwerkingen is zeldzaam.
Borstwanorde:
• Minder frequent: Borstsymptomen en gynaecomastia bij mensen.
Gastro-intestinaal:
• Minder frequent of zeldzaam: Diarree, misselijkheid, het braken, constipatie. 
Hepato-gal:
• Omkeerbare en voorbijgaande veranderingen in hepatocellular, de hepatocanalicular tests van de leverfunctie, hepatitis (of allebei), met of zonder geelzucht, scherpe pancreatitis. De weerslag van deze bijwerkingen is zeldzaam.
Musculoskeletal:
• Minder frequent: Arthralgia, spierpijn.
Huid:
• Minder frequent of zeldzaam: Huiduitbarsting, vasculitis, erythema multiforme, alopecia.
Andere:
Anaphylactoid reacties:
Angioedema, bronchospasm, urticaria, koorts, hypotensie en anafylactische schok. Deze reacties zijn nu en dan na één enkele dosis voorgekomen.

Speciale voorzorgsmaatregelen:
De bradycardie in samenwerking met snel beleid van INJECTIE r-LOC is gemeld, gewoonlijk in patiënten met factoren die voor hartritmestoringen ontvankelijk maken. De geadviseerde tarieven van beleid zouden niet moeten worden overschreden.
R-LOC de INJECTIE wordt afgescheiden via de niveaus van het nieren zo plasma van de geneeskunde is gestegen en wordt verlengd in patiënten met streng nierstoornis. Men adviseert daarom dat de dosis tot de helft van de gebruikelijke dosis verminderd wordt die dagelijks als enige of verdeelde dosis wordt gegeven. In het geval van INJECTIE r-LOC, adviseert men dat in dergelijke patiënten de dosissen 25 mg worden beheerd. Het gebruik van hoger is dan geadviseerde dosissen intraveneuze h2-Antagonisten geassocieerd met stijgingen van leverenzymen waar de behandeling voorbij vijf dagen is uitgebreid.
De zorg zou moeten worden genomen om periodieke onderzoeken van patiënten bij de verlengde onderhoudsbehandeling met ranitidine als bescherming tegen het voorkomen van niet te voorziene gevolgen van drugbehandeling uit te voeren.

BEKENDE SYMPTOMEN VAN OVERDOSIS EN DETAILS VAN ZIJN BEHANDELING: 
Zie „Bijwerkingen en Speciale Voorzorgsmaatregelen“. De behandeling is symptomatisch op passende wijze en steunend.
Ranitidine kan uit het plasma door hemodialyse worden verwijderd indien het wordt vereist.

IDENTIFICATIE:
Duidelijk, kleurloos aan lichtgeele oplossing vrij van vezels en corpusculaire kwestie

PRESENTATIE:
5 x 2 ml ontruimen flintglasampullen in individuele plastic houders binnen een buitenkarton.

OPSLAGinstructies:
Opslag onder 25°C, die tegen licht wordt beschermd. 
Koel niet.
BLIJF VAN BEREIK VAN KINDEREN WEG.

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)