ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjectiegeneesmiddelen

De Injectie van Hyoscinebutylbromide 20MG/2ML Krampstillende Geneesmiddelen

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

De Injectie van Hyoscinebutylbromide 20MG/2ML Krampstillende Geneesmiddelen

China De Injectie van Hyoscinebutylbromide 20MG/2ML Krampstillende Geneesmiddelen leverancier

Grote Afbeelding :  De Injectie van Hyoscinebutylbromide 20MG/2ML Krampstillende Geneesmiddelen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 20MG/2ML

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400,000 injecties
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 2*5Ampoules/BOX*100/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, D/A
Levering vermogen: 10,000,000 injecties per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De Injectie van Hyoscinebutylbromide Samenstelling: Elke 2ML injectie bevat: Hyoscinebutylbromide 20MG
standaard: BP Pakket: 2*5Ampoules/BOX*100/CATON
Aanwijzingen: Behandeling van voorwaarden verbonden aan gastro-intestinale kramp Urogenitale die trichomoniasis, Amoebiasis, Ulcerative tandvleesontsteking, Besmettingen door anaëro: De opslag onder 25°C. beschermt tegen licht.
Vervaldatum: 3 jaar

 

De INJECTIE van HYOSCINE BUTYLBROMIDE 20 MG/2ml

               

SAMENSTELLING:

Elke 2ml ampul bevat bevat butylbromide van 20 mg Hyoscine.

 

FARMACOLOGISCHE ACTIE:
Hyoscine Butylbromide is een quaternair ammonium antimuscarinic agent. Hyoscinebutylbromide gaat gemakkelijk niet de blood-brain barrière over. Het is een concurrerende antagonist van de acties van acetylcholine en andere muscarinic agonists. De beïnvloede receptoren zijn die van randstructuren die of worden bevorderd of door muscarine, d.w.z. geremd. exocrineklieren, vlotte en hartspier.

AANWIJZINGEN:
Hyoscine Butylbromide wordt gebruikt in de behandeling van voorwaarden verbonden aan gastro-intestinale kramp.

CONTRA-INDICATIES:
Hypergevoeligheid aan hyoscinebutylbromide. Porphyria. Myasthenia gravis.
Patiënten met prostaatuitbreiding, lamme ileus of pyloric vernauwing en koorts. In die met ulcerative dikkedarmontstekingen kan zijn gebruik tot ileus of megacolon leiden, en zijn gevolgen voor de lagere oesophageal sfincter kunnen terugvloeiing verergeren. Het gesloten hoekglaucoom, of de smalle hoek tussen de iris en het hoornvlies, als hyoscine verhogen intra-ocular druk. Het zou niet gegeven aan patiënten met myasthenia gravis moeten, tenzij het de ongunstige muscarinic gevolgen van anti-cholinesterase agenten moet verminderen.
Het zou niet aan zwangere en melk afscheidende moeders moeten worden gegeven aangezien de veiligheid niet duidelijk is gemaakt. Het is verklaard om de moederkoek te kruisen.

WAARSCHUWINGEN:
De patiënten die slaperigheid ervaren zouden geen machines drijven of moeten in werking stellen. De alcohol zou moeten worden vermeden.

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR:
De gebruikelijke dosis voor volwassenen en kinderen meer dan 12 jaar oud is 20 mg intramusculair of intraveneus, herhaald na 30 minuten, indien nodig.

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN:

De droogte van de mond, met moeilijkheid in het slikken, dorst, uitzetting van de leerlingen met verlies van aanpassing en photophobia, verhoogde intra-ocular druk, het spoelen en droogte van de huid, bradycardie die door hartkloppingen wordt gevolgd, met hartkloppingen en aritmie, urineurgentie met het onvermogen dit te doen, evenals vermindering van de toon en de motiliteit van het maagdarmkanaal, die tot constipatie leiden. Nu en dan kunnen het braken, de duizeligheid en het wankelen voorkomen. De Restrosternalpijn kan wegens verhoogde maagterugvloeiing voorkomen.
Men heeft verklaard dat in bejaarde patiënten en patiënten met geschade metabolisch, lever of nier de functie, de ongunstige centraal zenuwstelselgevolgen zoals desoriëntatie, delirium, of slaperigheid waarschijnlijk zullen voorkomen.
Het zou voorzichtig in voorwaarden die door hartkloppingen dergelijke thyrotoxicosis, hartontoereikendheid of mislukking worden gekenmerkt, en in hartchirurgie moeten worden gebruikt, waar het het hart-tarief kan verder versnellen. De zorg wordt vereist in patiënten met scherpe myocardiale infarcation als ischemie en infarcation kan worden verergerd. Het zou zorvuldig aan patiënten met hypertensie moeten worden gegeven.
Hyoscine zou zorvuldig in patiënten moeten worden gebruikt die andere centrale kalmeringsmiddelen ontvangen, aangezien de centraal zenuwstelseldepressie kan worden verbeterd.
De gevolgen van antimuscarinic agenten kunnen door geneesmiddelen met antimuscarinic eigenschappen, zoals amantadine, sommige antihistaminica, butyrophenones en phenothiazines, en tricyclic kalmeringsmiddelen worden verbeterd. 
Het zou voorzichtig aan patiënten met diarree moeten worden gegeven.
Het zou voorzichtig in kinderen en in geriatrische patiënten moeten worden gebruikt, die voor zijn nadelige gevolgen vatbaarder kunnen zijn. 

 

OPSLAGinstructies:
De opslag onder 25°C. beschermt tegen licht. Blijf van bereik van kinderen weg.

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)