ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAntikankergeneesmiddelen

Het antikankergeneesmiddelen Concentraat van Paclitaxel voor Infusie 30mg/5ml

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

Het antikankergeneesmiddelen Concentraat van Paclitaxel voor Infusie 30mg/5ml

China Het antikankergeneesmiddelen Concentraat van Paclitaxel voor Infusie 30mg/5ml leverancier

Grote Afbeelding :  Het antikankergeneesmiddelen Concentraat van Paclitaxel voor Infusie 30mg/5ml

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 30mg/5ml

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 50.000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1 VIAL/BOX*80/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, Western Union
Levering vermogen: 5.00.000 flesjes per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Paclitaxelconcentraat voor Infusie Samenstelling: Elke 5ml bevat: 30 mg paclitaxel
standaard: BP Pakket: 1 VIAL/BOX*80/CATON
Aanwijzingen: 1.The de verzachtende behandeling van stadium 3 of 4 ging lokaal carcinoom van de eierstok na chirur Opslaginstructies: Opslag bij kamertemperatuur die geen 25°C. overschrijdt.
Vervaldatum: 2 jaar

Paclitaxelconcentraat voor Infusie30mg/5ml geneeskunde Tegen kanker 

 

SAMENSTELLING:

Elk 5 ml-flesje bevat 30 mg paclitaxel en 49.7% v/v van ontwaterde alcohol.

 

FARMACOLOGISCHE ACTIE:

Paclitaxel is een antimicrotubuleagent die de assemblage van microtubules van tubulindimeer bevordert en microtubules door depolymerisatie te verhinderen stabiliseert. Deze stabiliteit resulteert in de remming van de normale dynamische reorganisatie van het microtubulenetwerk dat voor essentiële interphase en mitotic cellulaire functies essentieel is. Bovendien paclitaxel veroorzaakt abnormale series of bundels van microtubules door de celcyclus en veelvoudige asters van microtubules tijdens mitose.
Na intraveneus beleid, paclitaxel stelt een tweefasendaling in plasmaconcentraties tentoon. De aanvankelijke snelle daling vertegenwoordigt distributie aan het randcompartiment en verwijdering; de recentere fase is gepast, voor een deel, aan een vrij langzame uitvloeiing van paclitaxel van het randcompartiment. In patiënten met dosissen 135 en 175 die mg/m ² worden behandeld als 3 en 24 ureninfusies wordt gegeven, beteken de eindhalveringstijd zich van 3.0 tot 52.7 uren dat heeft uitgestrekt. De gemiddelde waarden voor totale lichaamsontruiming strekten zich van 11.6 uit tot 24 L/u /m ². Beteken het volume van de regelmatige staat van distributie zich van 198 tot 688 L/m ², wijzend op uitgebreide extravascular distributie en/of weefselband heeft uitgestrekt.
De farmacokinetica van paclitaxel zijn niet-lineair. Er zijn een onevenredig grote verhoging van Cmax en AUC met stijgende die dosis, van een duidelijke dose-related daling van totale lichaamsontruiming vergezeld gaat. Deze bevindingen worden gemakkelijkst waargenomen in patiënten in wie, de hoge plasmaconcentraties van paclitaxel worden bereikt. De verzadigbare processen in distributie en verwijdering/metabolisme kunnen van deze bevindingen rekenschap geven. 
Er was geen bewijsmateriaal van accumulatie van paclitaxel met veelvoudige behandelingscursus.
Studies die in vitro van het binden aan menselijke serumproteïnen, de paclitaxel concentraties gebruiken die zich van 0.1 tot 50 micrograms/mL uitstrekken, wijzen erop dat, gemiddeld, 89% van drug verbindend is. De aanwezigheid van cimetidine, ranitidine, dexamethasone of diphenhydramine beïnvloedde geen eiwitband van paclitaxel.
De regeling van paclitaxel is niet volledig nader toegelicht in mensen. Na intraveneus beleid van paclitaxel, strekten de gemiddelde waarden zich van cumulatieve urineterugwinning van onveranderde drug van 1.3 uit tot 12.6% van de dosis, die op uitgebreide niet nierontruiming wijzen. 
Het levermetabolisme en de galontruiming kunnen het belangrijkste mechanisme voor regeling van paclitaxel zijn. Paclitaxel wordt gemetaboliseerd hoofdzakelijk door cytochrome P450 enzymen. Hydroxylated metabolites zijn aangetoond om belangrijkste metabolites te zijn. De vorming van alpha- -alpha--hydroxypaclitaxel 6, 3 ' - alpha- p -p-hydroxypaclitaxel en 6, 3 ' - wordt p -p-dihydroxypaclitaxel gekatalyseerd door CYP2C8, 3A4 en zowel 2C8 als respectievelijk 3A4. Het effect van de nier of leverdysfunctie op de regeling van paclitaxel is niet onderzocht. De ontruiming van paclitaxel werd niet beïnvloed door cimetidine voorbehandeling. Ketoconazole kan het metabolisme van paclitaxel verbieden. De plasmaniveaus van doxorubicin en doxorubicinol kunnen worden verhoogd wanneer paclitaxel en doxorubicin in combinatie wordt gebruikt.

 

AANWIJZINGEN:

1.The de verzachtende behandeling van stadium 3 of 4 ging lokaal carcinoom van de eierstok na chirurgische resectie, in combinatie met cisplatin vooruit.

2.The verzachtend beheer van metastatisch carcinoom van de eierstok na mislukking van eerste lijn of verdere chemotherapie.

3.The behandeling van metastatisch carcinoom van de borst na mislukking van combinatiechemotherapie of instorting binnen 6 maanden na hulpchemotherapie. De vroegere therapie zou een anthracycline moeten omvat hebben tenzij klinisch contra-indicated.4.    Verzachtende behandeling van geavanceerde niet kleine cellongkanker in patiënten die geen kandidaten voor potentieel curatieve chirurgie en/of stralingstherapie zijn.

 

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR
Dosering
Aanwijzing 1:
Primaire behandeling van ovarian carcinoom: een combinatieregime die uit Paclitaxel 135 mg/m ² bestaan beheerde meer dan 24 die uren, door cisplatin 75 mg/m ² worden gevolgd, om de 3 weken. Paclitaxel zou vóór cisplatin moeten worden beheerd.
Aanwijzing 2 en 3:
Secundaire behandeling van ovarian carcinoom: Paclitaxel bij een dosis 175 mg/m ² beheerde intraveneus meer dan 3 uren om de 3 weken om in patiënten met metastatisch carcinoom van de eierstok of de borst na de mislukking van eerste lijn of verdere chemotherapie efficiënt is getoond te zijn.
Aanwijzing 4
Verzachtende behandeling van het geavanceerde niet kleine carcinoom van de cellong: de geadviseerde dosis Paclitaxel is 175 die mg/m ² over een periode van 3 uren wordt beheerd; gevolgd door een platinasamenstelling, met een 3 weekinterval tussen cursussen.
Paclitaxel zou niet moeten worden opnieuw toegediend tot de neutrophil telling minstens 1 500/mm ³ is en de plaatjetelling minstens 100 000/mm ³ is. Patiënten die strenge neutropenia ervaren (neutrophil de telling <500> Alle patiënten moeten zijn premedicated met corticosteroids, antihistaminica, en H2 antagonisten voorafgaand aan Paclitaxel-beleid, b.v. dexamethasone 20 uren van mg mondeling ongeveer 12 en 6 vóór Paclitaxel, promethazine 30 tot 60 minuten van 25 mg IV voorafgaand aan Paclitaxel, en cimetidine 300 mg of ranitidine 50 mg, IV 30 tot 60 minuten vóór Paclitaxel.
Paclitaxel zou door een in-line filter met een microporous niet groter membraan dat microm moeten worden beheerd 0.22.
Aanwijzingen voor/Behandeling
Behandeling: De voorzichtigheid zou moeten worden uitgeoefend wanneer het behandeling van Paclitaxel. De verdunning zou door opgeleid personeel op een aangewezen gebied moeten worden uitgevoerd. De adequate beschermende handschoenen zouden moeten worden gedragen. De voorzorgsmaatregelen zouden moeten worden genomen om contact met de huid, en slijmvliezen te vermijden. Na actuele blootstelling, zijn het tintelen, het branden en de roodheid waargenomen. In het geval van contact met de huid, zou het gebied met zeep en water moeten worden gewassen. In het geval van contact met de slijmvliezen, zouden deze grondig met water moeten worden gespoeld. Op inhalatie, zijn de dyspnoe, de borstpijn, de brandende ogen, de keelpijn en de misselijkheid gemeld.
Voorbereiding voor IV Beleid: Paclitaxel moet voorafgaand aan infusie worden verdund. Paclitaxel zou in 0.9% Natrium-chlorideinjectie, of 5% Druivesuikerinjectie, of 5% Druivesuiker en 0.9% Natrium-chlorideinjectie moeten worden verdund, of 5% Druivesuiker in de Injectie van de Bel aan een definitieve concentratie van 0.3 tot 1.2 mg/ml. De voorbereide oplossingen zijn fysisch stabiel en chemisch maximaal 27 uren bij omgevingstemperatuur (ongeveer 25°C) en de voorwaarden van de ruimteverlichting.
De parenterale drugproducten zouden visueel voor corpusculaire kwestie en verkleuring voorafgaand aan beleid moeten worden geïnspecteerd wanneer de oplossing en de container toelaten.
Op voorbereiding, kunnen de oplossingen wazigheid tonen, die wordt toegeschreven aan het formuleringsvoertuig. Paclitaxel zou door een in-line filter met een microporous membraan niet moeten worden beheerd groter dan microm 0.22. Geen significante verliezen in kracht zijn na levering van de oplossing door IV buizenstelsel genoteerd die een in-line filter bevatten.
Om geduldige blootstelling aan het plastificeermiddel DEHP phthalate [van Di (2-ethylexyl) te minimaliseren], dat van geplastificeerde pvc-infusiezakken of reeksen kan worden uitgeloogd, zouden de verdunde Paclitaxel-oplossingen bij voorkeur moeten in flessen (glas, polypropyleen) of plastic zakken (polypropyleen, polyolefin) worden opgeslagen en door polyethyleen-gevoerde beleidsreeksen worden beheerd. Het gebruik van filterapparaten die korte inham en/of afzet geplastificeerd pvc-buizenstelsel opnemen heeft niet in het significante uitlogen van DEHP geresulteerd.
Verwijdering: Alle die punten voor reconstructie, beleid of anders het komen van in contact met Paclitaxel worden gebruikt zouden verwijdering volgens lokale richtlijnen moeten ondergaan voor de behandeling van cytotoxic samenstellingen.

 

CONTRA-INDICATIES
Paclitaxel is een contra-geïndicat voor in patiënten die een geschiedenis van strenge hypergevoeligheidsreacties op Paclitaxel hebben of andere die drugs worden geformuleerd met castorolie polyoxyethylated.
Paclitaxel zou niet in patiënten met basislijnneutrophils moeten worden gebruikt <1>

 

ZWANGERSCHAP EN LACTATIE
Paclitaxel is getoond om embryotoxic, foetotoxic te zijn en vruchtbaarheid in dierlijke studies te verminderen.
Er is geen informatie over het gebruik van Paclitaxel in zwangere vrouwen. Het foetale kwaad van de Paclitaxelmayoorzaak wanneer beheerd aan zwangere vrouwen. Paclitaxelshould niet om tijdens zwangerschap worden gebruikt. De vrouwen van zwanger potentieel zouden moeten worden geadviseerd zwanger vermijden en wordend tijdens therapie met Paclitaxel, de behandelende arts onmiddellijk te informeren indien dit voorkomt.
Het is niet geweten of Paclitaxel in menselijke melk wordt afgescheiden. Borst - het voeden zou voor de duur van Paclitaxel-therapie moeten worden beëindigd.

 

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN
Bijwerkingen
De frequentie en de strengheid van ongunstige gebeurtenissen zijn over het algemeen gelijkaardig tussen patiënten die Paclitaxel voor de behandeling van ovarian, borst of longcarcinoom ontvangen. Geen van de waargenomen giftigheid werd duidelijk beïnvloed door leeftijd.
De veiligheid van de combinatie van Paclitaxel is /platinum geëvalueerd in een willekeurig verdeelde proef in ovarian carcinoom en 2 fase lll proeven in het niet kleine carcinoom van de cellong. Tenzij anders vermeld de combinatie van Paclitaxelwith resulteerden de platinaagenten niet in klinisch relevante veranderingen in het veiligheidsprofiel van enige agent Paclitaxel.
De beendermergafschaffing en de randneuropathie zijn de belangrijkste dose-related nadelige gevolgen verbonden aan Paclitaxel. Myelosuppression is minder frequent en minder streng met een infusie van 3 uur dan met een programma van de 24 uurinfusie. Het geadviseerde regime van Paclitaxel /cisplatin voor de primaire behandeling van ovarian kanker veroorzaakte strengere myelosuppression dan enige dosis Paclitaxel gebruikend het geadviseerde programma van 175 mg/m ² meer dan 3 uurinfusie. Er was geen verhoging van klinische nawerking, nochtans.
Haematologic:
Vergeleken bij de infusieprogramma's van 24 uur, is neutropenia minder gemeenschappelijk wanneer Paclitaxel als infusie van 3 uur wordt gegeven. Neutropenia is over het algemeen snel omkeerbaar. Strenge neutropenia komt in sommige patiënten voor. Neutropenia is niet frequenter of streng in patiënten die vroegere stralingstherapie ontvangen. Eveneens, schijnt neutropenia niet om door behandelingsduur of cumulatieve blootstelling worden beïnvloed. De besmettelijke episoden zijn gemeld in sommige patiënten maar niets heeft in noodlottigheid geresulteerd.
Thrombocytopenia komt in een paar patiënten voor. Strenge thrombocytopenia wordt waargenomen slechts tijdens de eerste twee cursussen. Hoewel het aftappen de episoden in sommige patiënten voorkomen, heeft geen patiënt plaatjetransfusie vereist.
De bloedarmoede is waargenomen in de meerderheid van de patiënten. De weerslag en de strengheid van bloedarmoede zijn verwant met de status van de basislijnhemoglobine. De rode celtransfusies worden vereist in sommige patiënten. 
De Paclitaxeltherapie zou niet aan patiënten met basislijnneutrophil tellingen van minder dan 1.500 cells/mm ³ moeten worden beheerd. om het voorkomen van myelotoxicity te controleren, adviseert men dat de frequente randtellingen van de bloedcel op alle patiënten uitgevoerd worden die Paclitaxel ontvangen. De patiënten zouden niet met verdere cycli van Paclitaxel moeten zijn teruggegaan tot neutrophils op een niveau >1,500 cells/mm ³ terugkrijgen en de plaatjes op een niveau >100,000 cells/mm ³ terugkrijgen. In het geval van strenge neutropenia (<500>Paclitaxel-de therapie, wordt een 20% vermindering van dosis voor verdere cursussen van therapie geadviseerd. 
Hypergevoeligheidsreacties:
De hypergevoeligheidsreacties kunnen voorkomen vereisend therapeutische interventie en/of vroege beëindiging van Paclitaxel-infusie ondanks premedication. De strenge symptomen komen binnen het eerste uur na Paclitaxel-infusie voor. De dyspnoe, het spoelen, de borstpijnen en de hartkloppingen zijn de frequentste manifestaties.
Het de Paclitaxeldosering of programma hebben geen effect op de frequentie van hypergevoeligheidsreacties.
Naast de weinig patiënten met strenge hypergevoeligheidsreacties, ervaren andere patiënten minder belangrijke manifestaties compatibel met hypergevoeligheidsreacties. De frequentste minder belangrijke manifestaties spoelen, uitbarsting en hypotensie. 
De patiënten met een geschiedenis van strenge hypergevoeligheidsreacties op producten die Cremophor Gr (b.v. cyclosporin voor injectieconcentraat en teniposide voor injectieconcentraat) bevatten zouden niet met Paclitaxel moeten worden behandeld. om het voorkomen van strenge hypergevoeligheidsreacties te vermijden, premedicated alle die patiënten met Paclitaxel worden behandeld shouldbe met corticosteroids (zoals dexamethasone), promethazine en van H 2 antagonisten (zoals cimetidine of ranitidine). De minder belangrijke symptomen zoals het spoelen, huidreactie, dyspnoe, hypotensie of hartkloppingen vereisen geen onderbreking van therapie. Nochtans, vereisen de strenge reacties, zoals hypotensie behandeling vereisen, dyspnoe bronchodilators vereisen, angioedema of algemene urticaria die directe beëindiging van de noodsituatietherapie van Paclitaxel andappropriate. De patiënten die strenge hypergevoeligheidsreacties hebben ontwikkeld zouden niet moeten zijn rechallenged met Paclitaxel.
Cardiovasculair:
De hypotensie en de bradycardie zijn waargenomen tijdens beleid van Paclitaxel, maar over het algemeen vereist geen behandeling. De frequente levensteken controle, in het bijzonder tijdens het eerste uur van Paclitaxel-infusie, wordt geadviseerd. De ononderbroken hart controle wordt niet vereist behalve patiënten met ernstige geleidingsabnormaliteiten. (zie „WAARSCHUWINGEN“ sectie) de Gevallen van myocardiaal infarct zijn gemeld. De congestiehartverlamming is gemeld typisch in patiënten die andere chemotherapie, in het bijzonder anthracyclines hebben ontvangen.
De patiënten kunnen strenge cardiovasculaire gebeurtenissen ervaren misschien met betrekking tot Paclitaxel-beleid. Omvat worden de hypertensie, de aderlijke trombose, de ventriculaire hartkloppingen, en atrioventricular geleidingsblok.
ECG-de wijzigingen worden ervaren door sommige patiënten. 
De het vaakst gemelde ECG-wijzigingen zijn niet-specifieke repolariseringsabnormaliteiten, slaan de sinushartkloppingen en voorbarig. Het verband tussen de wijzigingen van Paclitaxeladministration en ECG-is niet duidelijk.
Neurologisch:
De randneuropathie komt voor en is afhankelijke dosis. De neurologische symptomen kunnen na het hors d'oeuvre voorkomen en de frequentie van symptomen kan met stijgende blootstelling aan Paclitaxel stijgen. De sensorische symptomen hebben gewoonlijk verbeterd of binnen verscheidene maanden na Paclitaxel-beëindiging verbeterd. Reeds bestaande neuropathies als gevolg van vroegere therapie zijn geen contra-indicatie voor Paclitaxel-therapie.
Paclitaxel bevat ontwaterde alcohol, 396 mg/ml. Aandacht zou aan mogelijke CNS en andere gevolgen van alcohol moeten worden gegeven.
Hoewel het voorkomen van randneuropathie frequent is, is de ontwikkeling van gematigde aan strenge symptomatologie ongebruikelijk en vereist een dosisvermindering van 20% voor alle verdere cursussen van Paclitaxel.
In niet kleine het carcinoompatiënten van de cellong, resulteerde het beleid van Paclitaxel in combinatie met cisplatin in een grotere weerslag van neurotoxiciteit dan gewoonlijk gezien in patiënten die enige agent Paclitaxel ontvangen.
Naast randneuropathie, zijn andere zeldzame neurologische manifestaties grote mal beslaglegging, syncope, ataxie en neuroencephalopathy. De rapporten van motorneuropathie met resulterende minder belangrijke distale zwakheid en autonome neuropathie die in lamme ileus en orthostatic hypotensie resulteren zijn verschenen. De optische zenuw en/of de visuele storingen (het sprankelen scotomata) zijn ook gemeld, in het bijzonder in patiënten die hogere dosissen dan geadviseerd hebben ontvangen. Deze gevolgen zijn over het algemeen omkeerbaar geweest. Ototoxicity is gemeld.
Arthralgia/Spierpijn:
Arthralgia/spierpijn die gewoonlijk uit pijn in de grote verbindingen van de armen en de benen de bestaan komen maar zijn gewoonlijk voor mild. De symptomen zijn gewoonlijk voorbijgaande voorkomende twee of drie dagen na Paclitaxel-beleid en het oplossen binnen een paar dagen.
Lever:
Er is geen bewijsmateriaal dat de giftigheid van Paclitaxel wanneer gegeven als infusie van 3 uur in patiënten met opgeheven leverenzymen wordt verbeterd, maar geen gegevens beschikbaar is voor patiënten met strenge basislijncholestasis.
Wanneer Paclitaxel als infusie van 24 uur aan patiënten met gematigd aan streng leverstoornis wordt gegeven, kan verhoogde myelosuppression in vergelijking tot patiënten met de mild opgeheven tests worden gezien van de leverfunctie gegeven de infusies van 24 uur.
De analyse tot patiënten met de normale functie van de basislijnlever wordt beperkt, toont instanties van opgeheven bilirubine opgeheven alkalisch fosfaat, en hief AST (SGOT die) op. De levernecrose en de leverencefalopathie die tot dood leiden zijn gemeld.
Andere Klinische Gebeurtenissen:
De alopecia zijn waargenomen in bijna alle patiënten. De voorbijgaande en milde spijker en huidveranderingen zijn waargenomen. De zeldzame rapporten van huidabnormaliteiten met betrekking zijn tot stralingsrappel ontvangen. De gastro-intestinale bijwerkingen zoals misselijkheid/het braken, diarree en mucositis zijn gemeld. Deze manifestaties zijn gewoonlijk mild om zich bij de geadviseerde dosis te matigen.
Fibrotic flebitis is gemeld.
Neutropenicenterocolitis is gemeld. De stralingslongontsteking is ook in patiënten gemeld die gezamenlijke radiotherapie ontvangen.         
De bloeduitstorting tijdens intraveneus beleid kan tot oedeem, pijn, erythema en verharding en verzwering leiden. De bloeduitstorting kan in cellulitis resulteren. De huidverkleuring kan ook voorkomen. De herhaling van huidreacties bij is een plaats van vorige bloeduitstorting na beleid van Paclitaxel bij een verschillende plaats d.w.z. „rappelreactie“ gemeld. Een specifieke behandeling voor bloeduitstortingreacties is op dit ogenblik onbekend. 
De darmobstakels/de perforaties en de ischemische die dikkedarmontstekingen zijn in patiënten gemeld met paclitaxel worden behandeld.
Interactie met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie:
Het geadviseerde regime van Paclitaxel-beleid voor de primaire behandeling van ovarian carcinoom is voor Paclitaxel dat vóór cisplatin moet worden gegeven. Wanneer Paclitaxel vóór cisplatin wordt gegeven, is het veiligheidsprofiel van Paclitaxel verenigbaar met dat gemeld voor enig agentengebruik. Toen Paclitaxelwas na cisplatin, patiënten wordt gegeven een diepgaandere myelosuppression en een ongeveer 20% daling van paclitaxelontruiming die toonde.        
Medicijnen gelijktijdig met Paclitaxel (b.v. worden de beheerd, corticosteroids, antihistaminica, en de antagonisten die van H 2) schenen niet ongunstig op elkaar in te werken; nochtans, zijn de mogelijke interactie van Paclitaxelwithconcomitantly beheerde medicijnen niet formeel onderzocht.
Gebaseerd op gegevens dat in vitro, is er de mogelijkheid van een remming van Paclitaxelmetabolism in patiënten met ketoconazole wordt behandeld. Dientengevolge, zou de voorzichtigheid moeten worden uitgeoefend wanneer het behandelen van patiënten met Paclitaxelwhen zij ketoconazole als bijkomende therapie ontvangen.
De plasmaniveaus van doxorubicin en doxorubicinol kunnen worden verhoogd wanneer paclitaxel en doxorubicin in combinatie wordt gebruikt.
Het metabolisme van paclitaxel wordt gekatalyseerd door cytochrome P450 isoenzymen CYP2C8 en CYP3A4. Bij gebrek aan de formele klinische studies van de druginteractie, zou de voorzichtigheid moeten worden uitgeoefend wanneer het beheer van gelijktijdig Paclitaxel met bekende substraten of inhibitors van deze isoenzymen.
Het contact van het onverdunde concentraat met geplastificeerde die polyvinylchloride (pvc) wordt materiaal of apparaten wordt gebruikt om oplossingen voor infusie voor te bereiden niet geadviseerd. Om geduldige blootstelling aan het plastificeermiddel DEHP phthalate [van Di (2-ethylhexyl) te minimaliseren], dat van pvc-infusiezakken of reeksen kan worden uitgeloogd, zou verdunde Paclitaxelsolutions bij voorkeur moeten in flessen (glas, polypropyleen) of plastic zakken (polypropyleen, polyolefin) worden opgeslagen en door polyethyleen-gevoerde beleidsreeksen worden beheerd.
Paclitaxelshould wordt beheerd door een in-line filter met een microporous niet groter membraan die 0.22 microns. Het gebruik van filterapparaten zoals ivex-2 filters die korte inham en afzet pvc-Met een laag bedekt buizenstelsel opnemen heeft niet in het significante uitlogen van DEHP geresulteerd.
Pediatrisch Gebruik
De veiligheid en de doeltreffendheid van Paclitaxelin-kinderen zijn niet duidelijk gemaakt.

 

OPSLAGinstructies
Opslag bij kamertemperatuur die geen 25°C. overschrijden.
Na eerste gebruik kan om het even welk ongebruikt concentraat bij kamertemperatuur die worden opgeslagen geen 25°C overschrijden maximaal 28 dagen.
De oplossingen voor infusie voorbereid zoals die in flessen (glas, polypropyleen) wordt geadviseerd of plastic zakken (polypropyleen, polyolefin) en beheerd door polyethyleen-gevoerde beleidsreeksen, zijn stabiel bij omgevingstemperatuur (ongeveer 25°C) en verlichtingsvoorwaarden maximaal 27 uren.
Om in buitencontainer tot vereist worden gehouden. Bescherm tegen licht.
BLIJF VAN BEREIK VAN KINDEREN WEG.

 

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)