ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenInjectiegeneesmiddelen

Hydrocortisone Natriumsuccinate Injectiegeneesmiddelen 100MG 1*10VIALS/BOX

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

Hydrocortisone Natriumsuccinate Injectiegeneesmiddelen 100MG 1*10VIALS/BOX

China Hydrocortisone Natriumsuccinate Injectiegeneesmiddelen 100MG 1*10VIALS/BOX leverancier

Grote Afbeelding :  Hydrocortisone Natriumsuccinate Injectiegeneesmiddelen 100MG 1*10VIALS/BOX

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 100mg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100.000 flesjes
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1*10VIALS/BOX*100/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, Western Union
Levering vermogen: 5.000.000 flesjes per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Hydrocortisone natriuminjectie Samenstelling: Elk flesje bevat: 100 mg Hydrocortisone als natriumsuccinate
standaard: BP Pakket: 1*10VIALS/BOX*100/CATON
Aanwijzingen: Hulp van ontstekingsvoorwaarden, behandeling van bijnierontoereikendheidsstaten Opslaginstructies: Opslag onder 25°C, die tegen vochtigheid wordt beschermd.
Vervaldatum: 3 jaar
Hoog licht:

injecteerbare geneesmiddelen

,

injectiedrugs

 

HYDROCORTISONE NATRIUMsuccinate INJECTIE 100 MG

 

SAMENSTELLING:

Elk flesje bevat: hydrocortisone natriumsuccinate gelijkwaardig aan hydrocortisone 100,0 mg 

 

FARMACOLOGISCHE ACTIE:

Hydrocortisone natriumsuccinate handelingen door het tarief van eiwitsynthese te controleren. Het vormt een steroid-receptor complex met receptorproteïnen, beweegt zich in de kern waar het chromatin bindt en zo aan de genetische apparaten opdracht geeft om RNA te transcriberen. Het vertraagt ook de mineralocorticoid activiteit.

 

AANWIJZINGEN:

Als substitutietherapie in de behandeling van bijnierontoereikendheidsstaten, waar de hoge niveaus van hydrocortisone snel worden vereist.
In patiënten met bekende of veronderstelde bijnierontoereikendheid voorafgaand aan chirurgie, of als de schok, het strenge trauma of andere spanningsvoorwaarden voorkomen. 
Hydrocortisone natriumsuccinate wordt ook gebruikt voor de symptomatische hulp van ontstekingsvoorwaarden en als immunosuppressant

 

CONTRA-INDICATIES:

Hypergevoeligheid aan corticosteroids. Tuberculose. Oculair herpessimplex. Primair glaucoom. Scherpe psychose en psychoneurosis. Systemische besmetting. Maagzweer. Osteoporose.

 

WAARSCHUWINGEN:

Hydrocortisone natriumsuccinate de injectie zou niet intrathecally of subconjunctivally moeten worden beheerd. De toxische effecten kunnen uit terugtrekking of uit voortdurend gebruik van grote dosissen voortvloeien. Hydrocortisone natriumsuccinate zou met extreme voorzichtigheid in aanwezigheid van congestiehartverlamming, hypertensie in patiënten met diabetes mellitus, chronische niermislukking, uremie en in bejaarde patiënten moeten worden gegeven.

 

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR:

Hydrocortisone natriumsuccinate wordt intraveneus, intramusculair of door beheerd intraveneuze infusie. De dosis is 100 tot 500 die mg Hydrocortisone succinate 3 tot 4 keer in 24 uren, dosering afhankelijk van de strengheid van de voorwaarde wordt gegeven en de reactie.
De kinderen tot 1 jaar kunnen 25 mg, 1 tot 5 jaar – 50 mg en 6 tot 12 jaar worden gegeven – 100 mg.
Hydrocortisone natriumsuccinate kan samen met geschikte intraveneuze oplossingen, b.v. Druivesuiker 5% en Natrium-chloride 0,9%, door intraveneuze infusie, in het gewenste volume van oplossing worden beheerd.
Indien opnieuw samengesteld met de verstrekte verdunner, is de oplossing stabiel 3 dagen.
De toevoeging van Hydrocortisone natriumsuccinate aan zou de oplossing voor intraveneus gebruik op het tijdstip van beleid moeten worden gemaakt.

 

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN:

Hydrocortisone natriumsuccinate kan elektrolytstoringen veroorzaken, door hypertensie en oedeem toe te schrijven aan het behoud van natrium en water en de verhoging van kaliumafscheiding die worden gekenmerkt. De verhoogde kaliumafscheiding kan hypokalaemic alkalosis veroorzaken. Verhoogde gevoeligheid aan besmetting (b.v. sepsis, schimmel en viraal) en het vertraagde gekronkelde helen. Hartmislukking. Peptische verzweringen met bloeding en perforatie. Glycosuria. Osteoporose en spontane breuken. Verhoogde eetlust. Latere subcapsular cataract. Atrophy van het cortex en de scherpe bijnierontoereikendheid tijdens verlengde behandeling. Remming of arrestatie van de groei in kinderen. Cushingssyndroom. Amenorrhoea. Gedragsstoornissen, met inbegrip van geestelijke en neurologische storingen. Intracranial hypertensie. Thrombo-Embolic complicaties. Lymphocytopaenia. Myopathy. Hyperglycemie met accentuering of precipitatie van de diabetesstaat. De insulinebehoeften van diabetespatiënten worden verhoogd. De besmettingen kunnen door anti-inflammatory eigenschappen van Hydrocortisone natriumsuccinate worden gemaskeerd. Hyperhydrosis en de aseptische necrose van been kunnen voorkomen. Leef vaccins zou moeten niet aan patiënten worden gegeven die hoge dosissen Hydrocortisone natriumsuccinate ontvangen. De patiënten die lange cursussen van Hydrocortisone natriumsuccinate regelmatig hypertensie, glycosuria, hypokalaemia, maagongemak en geestelijke veranderingen moeten ontvangen zouden worden gecontroleerd. De natriumopname kan moeten worden verminderd en beheerde kaliumsupplementen. De dagelijkse massaverslagen kunnen op vloeibaar behoud wijzen en de rugpijn kan osteoporose betekenen. 

 

OPSLAGinstructies: 

Opslag onder 25°C.
Bescherm tegen licht.
Blijf van bereik van kinderen weg.

 

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)