ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAntimalariageneeskunde

Artemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60ML

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

Artemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60ML

China Artemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60ML leverancier

Grote Afbeelding :  Artemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60ML

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 180MG+1080MG 240MG+1440MG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20.000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1BOTTLE/BOX*200/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, Western Union
Levering vermogen: 1.000.000 flessen per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Artemether Lumefantrin voor Opschorting Samenstelling: Elke tablet bevat: Artemether 180MG/60ML Lumefantrin 1080MG/60ML
standaard: BP/USP/CP Pakket: 1BOTTLE/BOX*200/CATON
Aanwijzingen: Behandel bepaalde soorten malariabesmettingen Opslaginstructies: Opslag onder 25°C in een gesloten fles. Zodra de opschorting omhoog is gemaakt, is het stabiel voor
Vervaldatum: 2 jaar

Artemether Lumefantrin voor Opschorting 180MG+1080MG/60ML 1Bottle/Doos

 

Artemether+Lumefantrin Mondelinge Opschorting Anti malaria180mg+1080mg/60ml

 

De combinatie van artemether en lumefantrine wordt gebruikt om bepaalde soorten malariabesmettingen te behandelen. Artemether en lumefantrine zouden niet moeten worden gebruikt om malaria te verhinderen. Artemether en lumefantrine zijn in een klasse van medicijnen genoemd middelen tegen malaria. Het werkt door de organismen te doden die malaria veroorzaken.

 

SAMENSTELLING:

Elk 180/1080 pakket bevat Artemether 180mg en Lumefantrine 1080mg.

Elk 360/2160 pakket bevat Artemether 360mg en Lumefantrine 2160mg.

De vulstoffen omvatten Natriumcitraat, Carmellose-Natrium, Sucrose, Natriumbenzoate, Colloïdaal vochtvrij kiezelzuur, Aspartame, aroma.

 

FARMACOLOGISCHE ACTIE:
 Beide componenten van tabletten hebben hun eigen actieplaats in de malariaparasiet. De aanwezigheid van de endoperioxidebrug in Artemether (producerend hemdszuurstof en vrije basissen: die zijn zeer cytotoxic aan plasmodia) schijnen essentieel voor antimalarial activiteit te zijn. De morfologische veranderingen van de parasitische die membranen door Artemether worden veroorzaakt zijn beschreven, zijnd het resultaat van vrij-radicale actie.

Lumefantrine mengt zich meer in de polymerisatieprocessen.

Andere tests in vitro stellen voor dat allebei een duidelijke vermindering van nucleic zuursynthese veroorzaken. De remming van eiwitsynthese als basismechanisme van actie wordt voorgesteld in studies die morfologische veranderingen in ribosomen evenals in het endoplasmic netwerk toonden. Hoewel Artemether hoofdzakelijk als bloedschizonticide dienst doet, ontruimden de tabletten gametocytes in vergelijkende klinische proeven. 

 

AANWIJZINGEN:

De tablet is vermeld die voor de behandeling van malaria in kinderen, door alle vormen van Plasmodium met inbegrip van strenge die malaria wordt veroorzaakt door veelvoudige drug bestand spanningen wordt veroorzaakt van P. Falciparum.

 

CONTRA-INDICATIES:

Gevoeligheid voor cimetidine of verwante agenten.
Niet aan zwangere of melk afscheidende patiënten zou moeten worden beheerd.

 

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR:

Schud de fles om poeder binnen los te maken. Voeg goed toe water aan het de tekenpunt en schok. Pas het volume indien nodig tot het teken aan. De opschorting moet binnen één week na voorbereiding worden gebruikt. Schok goed v3o3or gebruik.
Artemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60MLArtemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60MLArtemether Lumefantrin voor Geneeskunde van de Opschortings de Antimalaria 180MG + 1080MG/60ML

 

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN:
Met Artemether zijn vrijwel geen bijwerkingen gezien. De laboratoriumabnormaliteiten zoals een lichte stijging van transaminases en een daling van reticulocytetelling zijn zeldzaam en voorbijgaand. Het verminderen van sinusfrequentie zonder is ECG-veranderingen te veroorzaken opgemerkt. Bij hoge dosissen voorbijgaande buikpijn, zijn de oorsuizing en de diarree beschreven maar een oorzakelijke verhouding is onduidelijk.
Sommige middelen tegen malaria als halofantrine en kinine kunnen het ECG-patroon beïnvloeden. De aandacht zou aan tot patiënten die eerder moeten worden gemaakt met die middelen tegen malaria worden behandeld. Een redelijke termijn zou in rekening voordien aan begina. behandeling met lumefantrinecombinaties moeten worden gevergd. Voor die patiënten zullen de artsen Artemismin-derivaten in monotherapie in oorzaak van strenge paludism worden voorgeschreven. Soms zou het mogelijk kunnen zijn dat het volgende gemeenschappelijke zijdeeffect voorkomt; de uitbarsting, controleert dit met u arts. Andere gemeenschappelijke zijdegevolgen kunnen als probleem van slaap, misselijkheid, het braken, diarree, het hoesten voorkomen. Zij hebben medische aandacht nodig wanneer het voortduren.

OPSLAGinstructies:

Opslag onder 25°C in een gesloten fles. Zodra de opschorting omhoog is gemaakt, is het stabiel voor een minimum van één week. Het langere behoud wordt niet geadviseerd. Bescherm tegen licht.

 

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)