ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Opschortingsdrugs

100MG/5ML Ibuprofen van de Opschortingsdrugs van 100ML Mondelinge Droge Opschorting

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

100MG/5ML Ibuprofen van de Opschortingsdrugs van 100ML Mondelinge Droge Opschorting

China 100MG/5ML Ibuprofen van de Opschortingsdrugs van 100ML Mondelinge Droge Opschorting leverancier

Grote Afbeelding :  100MG/5ML Ibuprofen van de Opschortingsdrugs van 100ML Mondelinge Droge Opschorting

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 100MG/5ML 100ML

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 30.000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1 BOTTLE/BOX*200/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: Western Union, D/A, L/C, T/T
Levering vermogen: 1.000.000 flessen per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Ibuprofen voor Mondelinge Opschorting Samenstelling: Elke 5 ml-Opschorting bevat: Ibuprofen 100MG
standaard: BP Pakket: 1 BOTTLE/BOX*200/CATON
Aanwijzingen: Ibuprofen is vermeld voor het beheer van mild om pijn en ontsteking te matigen. Ibuprofen wordt ook Opslaginstructies: Opslag in een goed gesloten container. Opslag onder 25°C.
Vervaldatum: 3 jaar

 

100MG/5ML Ibuprofen van de Opschortingsdrugs van 100ML Mondelinge Droge Opschorting

 

SAMENSTELLING: 


Elke 5 ml opschorting bevat 100 mg ibuprofen
Bewaarmiddelen: Methylhydroxybenzoate 0.1% m/v, Propyl Hydroxybenzoate 0.05% m/v, Natriumbenzoate 0.25% m/v. 

FARMACOLOGISCHE CLASSIFICATIE: 
A/3.1/Antirheumatics (anti-inflammatory agenten).

FARMACOLOGISCHE ACTIE: 
Ibuprofen ((RS) - (4-isobutylphenyl) propaanzuur 2) is een nonsteroidal anti-inflammatory samenstelling die wordt gebruikt om mild verlichten om pijn, koorts en ontsteking te matigen. Ibuprofen wordt snel geabsorbeerd nadat het mondelinge beleid en de piekplasmaconcentraties ongeveer één tot twee uren na opname voorkomen. Ibuprofen is 90 tot 99% verbindend aan plasmaproteïnen en heeft een plasmahalveringstijd van ongeveer 2 uren. Het wordt snel afgescheiden in de urine hoofdzakelijk als metabolites en hun stamverwanten. Ongeveer 1% afgescheiden in urine als onveranderde ibuprofen en ongeveer 14% worden als vervoegde ibuprofen. Er schijnen te zijn weinig als om het even welke afscheiding in moedermelk. Ibuprofen is stereoselective en er zijn wat metabolische coversion van inactief R (-) - enantiomer aan actief S (+) - enantiomer. (dexibuprofen) 

AANWIJZINGEN: 
Ibuprofen is vermeld voor het beheer van mild om pijn en ontsteking te matigen. Ibuprofen wordt ook gebruikt om koorts te verminderen. 
Ibuprofen wordt gebruikt in het beheer van mild om pijn en ontstekings, musculoskeletal en gezamenlijke wanorde zoals jeugd reumatoïde artritis, peri-articular wanorde te matigen zoals bursitis, en tensosynovitis, en zachte weefselwanorde zoals pijnen en verstuikingen. 

CONTRA-INDICATIES: 
Ibuprofen zou niet aan patiënten met peptische verzwering moeten worden gegeven en zou voorzichtig in patiënten met een geschiedenis van dergelijke wanorde moeten worden gebruikt. Ibuprofen zou niet tijdens de derde trimester van zwangerschap moeten worden beheerd. Hypergevoeligheid aan ibuprofen. Er is aanzienlijke dwarsreactiviteit tussen aspirin en andere niet steroidal anti-inflammatory geneesmiddelen en men adviseert over het algemeen dat de patiënten die een hypergevoeligheidsreactie op één bijzondere niet steroidal anti-inflammatory geneeskunde hebben gehad alle niet steroidal anti-inflammatory geneesmiddelen zouden moeten vermijden. 

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR: 
Kinderen: 
Jeugd Reumatoïde Artritis - 20 mg/kg van lichaamsmassa dagelijks in verdeelde dosissen met maximaal 40 mg/kg die dagelijks indien nodig worden gegeven. 
Ibuprofen wordt niet voor kinderen onder 1 jaar van leeftijd of in die geadviseerd die minder dan 7 kg wegen. 
Pijn: 
5 mg/kg van lichaamsmassa. Een tweede dosis 5 mg/kg kan na 2 uren worden gegeven als de pijn niet, daarna 5 mg/kg om de 4-6 uren wordt gecontroleerd. Als de pijn meer dan 7 dagen voortduurt, raadpleeg uw arts. 
Koorts: 
5 mg/kg van lichaamsmassa om de 4-6 uren. Als de koorts raadplegen meer dan voortduurt drie dagen uw arts. 
 

        Leeftijd         Dagelijkse Dosering Lichaamsmassa
1-2 jaar 2.5 ml 3-4 keer dagelijks         7-12 kg
3-7 jaar 2.5-5 ml 3-4 keer dagelijks         14-23 kg
8-12 jaar 10 ml 3-4 keer dagelijks         25-40 kg


BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN: 
De meeste gemeenschappelijke zijdegevolgen met Ibuprofe zijn gastro-intestinale storingen; deze zijn gewoonlijk mild en omkeerbaar maar in sommige patiënten zijn de maagzweer en het gastro-intestinale aftappen gemeld. CNS - de verwante bijwerkingen omvatten hoofdpijn, duizeligheid, nervositeit, oorsuizing, depressie, slaperigheid en slapeloosheid. De hypergevoeligheidsreacties kunnen voorkomen en koorts, astma en uitbarstingen omvatten. Hepatotoxicity en de aseptische meningitis die minder vaak voorkomen kunnen ook hypergevoeligheidsreacties zijn. 
Sommige patiënten kunnen visuele storingen, zoals vage visie, veranderingen in visuele kleurenwaarneming en giftige amblyopia ervaren. 
Haematological nadelige gevolgen omvatten anaemias, thrombocytopaenia, neutropaenia, eosinophilia, en agranulocytosis. Zij kunnen nephrotoxicity zoals tussenliggend nefritis, nephrotic syndroom en niermislukking veroorzaken. Ibuprofe kan bronchospasm in patiënten met astma veroorzaken. Ibuprofen kan cystitis en haematuria veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen: 
Ibuprofen zou voorzichtig in patiënten met een geschiedenis van peptische verzwering moeten worden gebruikt. Andere waar te nemen voorzorgsmaatregelen omvatten patiënten met haemorrhagic wanorde, astma, een geschiedenis van hypergevoeligheidsreacties op aspirin of andere NSAID, hypertensie, en geschade nier, lever of hartfunctie. De patiënten zouden voor de ontwikkeling van bloed, nier, lever of oogwanorde moeten worden gecontroleerd. Ibuprofen zou voorzichtig in de bejaarden moeten worden gebruikt. 
De zorg wordt in die vereist die mondelinge antistollingsmiddelen, lithium, methotrexate en hartglycosiden ontvangen. De patiënten met collageenziekte kunnen op verhoogd risico zijn om aseptische meningitis te ontwikkelen. Ibuprofen zou in patiënten moeten worden beëindigd die vage of verminderde visie, of veranderingen in kleurenvisie ervaren. 

BEKENDE SYMPTOMEN VAN OVERDOSIS EN DETAILS VAN ZIJN BEHANDELING: 
Epigastrische pijn en misselijkheid. De maaglavage zal om het even welk unabsorbed Ibuprofen verwijderen, als onlangs genomen en de elektrolyten door intraveneuze infusies kunnen worden verbeterd, indien nodig. 

IDENTIFICATIE: 
Een op smaak gebrachte sinaasappel, sinaasappel kleurde stroperige opschorting. 

OPSLAGinstructies: 
Opslag in een goed gesloten container. Opslag onder 25°C.
BLIJF VAN HET BEREIK VAN KINDEREN WEG. 

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)