ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenMondelinge Opschortingsdrugs

Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML 1Bootle/Doos

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML 1Bootle/Doos

China Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML 1Bootle/Doos leverancier

Grote Afbeelding :  Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML 1Bootle/Doos

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: GMP
Modelnummer: 250MG/5ML 60ML

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 30.000 flessen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1 BOTTLE/BOX*100/CATON
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: Western Union, D/A, L/C, T/T
Levering vermogen: 1.000.000 flessen per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Cephalexin voor Mondelinge Opschorting Samenstelling: Elke mondelinge opschorting van 5 ml bevat: Cephalexin 250MG
standaard: BP Pakket: 1 BOTTLE/BOX*100/CATON
Aanwijzingen: Besmettingen door vatbare organismen worden veroorzaakt dat Opslaginstructies: De containers zouden strak gesloten moeten worden gehouden, opgeslagen onder 25°C en in een droge pl
Vervaldatum: 3 jaar

Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML 1Bootle/Doos

 

Cephalexin voor Mondelinge Opschortingsdrugs 250MG/5ML 60ML

 

SAMENSTELLING:

Elke Mondelinge Opschorting van 5 ml bevat: Cephalexin 250MG

 

FARMACOLOGISCHE ACTIE:

Cephalexin is zuur-stabiele cephalosporin en van het maagdarmkanaal goed geabsorbeerd. De piekplasmaconcentraties, die om ongeveer 1 uur na opname van de drug worden bereikt, zijn ongeveer 9 en 18 ug/mL na mondelinge dosissen 250 en 500 mg, respectievelijk.
Cephalexin remt bacteriële celwandsynthese op een manier gelijkend op dat van penicilline. De gevoeligheid in vitro wijst noodzakelijk op geen levende doeltreffendheid. Cephalexin is actief in vitro tegen zowel grampositieve als gramnegatieve micro-organismen. Groepeer een Streptokok. pyogenes, groeperen viridans zich, en non-hemolytic streptokokken, Streptokok. (D.) pneumoniae, penicillin-resistant en penicilline-gevoelige Stafylokok. goudhoudend, Stafylokok. epidermis, Cl perfringens, Lijst.  monocytogenes, B. subtilis, C.-diphtheriae, N.-gonnoroea, N. meningitides, en A.-israelii zijn hoogst gevoelig voor deze agent, velen die door concentraties van 0.004 tot 1 ug/mL worden onderdrukt.
De gramnegatieve bacteriën zijn over het algemeen minder vatbaar, maar de meerderheidsspanningen van Salmonella's, met inbegrip van S.-typhus, het meeste Shigella, al PR. mirabilis, en ongeveer 75% van E. coli, 60% worden van paragraaf-dubbelpunt spanningen verboden door 1 tot 6 ug/mL. Indool-producerend spanningen van Proteusbacteriëndarmbacterie (Aerobacter), zijn Pseudomonas, en een occasionele spanning van Klebsiella hoogst bestand tegen cephalexin. Enterococci en H.-de griep zijn ook ongevoelig aan de drug.
De opname van voedsel kan absorptie vertragen.

 

AANWIJZINGEN:

Besmettingen die door vatbare organismen worden veroorzaakt.

 

CONTRA-INDICATIES:

De patiënten die om voor andere cephalosporins gekend of allergisch verdacht zijn te zijn zouden niet met cephalexin moeten worden behandeld.

 

DOSERING EN AANWIJZINGEN VOOR:

De gebruikelijke volwassen dosis is 250-500 mg om de 6 uren en voor kinderen 25 tot 50 mg dagelijks per kg-lichaamsmassa in verdeelde dosissen.
Wanneer de hoge dosissen worden vereist zou het gebruik van parenterale cephalosporin moeten worden overwogen. In patiënten met geschade nierfunctie zouden de kleinere dosissen moeten worden aangewend: met creatinineontruiming van 5, 20 en 50 ml per minuut, zouden de dagelijkse dosissen niet 0.5, 1.5 en 3 g respectievelijk en 8, 25 en 50 mg per kg respectievelijk in kinderen moeten overschrijden.
Opschorting
Om tot 100 ml te maken, voeg 54 ml water toe, keer fles en schok om tot al poeder wordt verspreid.
 

 

BIJWERKINGEN EN SPECIALE VOORZORGSMAATREGELEN:

De bijwerkingen omvatten misselijkheid, het braken, diarree en buikongemak. De huiduitbarstingen komen in ongeveer 1% van patiënten voor die met cephalexin worden behandeld en de stijgingen van serumtransaminases zijn genoteerd. Eosinophilia en neutropenia zijn in een paar patiënten voorgekomen. De supra-besmetting met bestand micro-organismen, in het bijzonder Candida, kan behandeling volgen.
De zorg is noodzakelijk in het behandelen van patiënten overgevoelig die worden gekend om aan penicilline of met bekende geschiedenissen van allergie te zijn. De verminderde dosering is noodzakelijk in patiënten met geschade nierfunctie.
De urine van patiënten die cephalexin kan een valse positieve reactie voor glucose met koper-vermindering reagentia geven nemen. De positieve resultaten aan de test van Coomb zijn gemeld met cephalexin.

 

OPSLAGinstructies:

De containers zouden strak gesloten moeten worden gehouden, opgeslagen onder 25°C en in een droge plaats. Bescherm tegen licht. Zodra uitgedeeld, moet de stroop binnen 14 dagen worden gebruikt indien opgeslagen in een ijskast. Indien opgeslagen bij kamertemperatuur, gebruik binnen 7 dagen. Schud v3o3or gebruik de fles.
BLIJF VAN BEREIK VAN KINDEREN WEG

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)