ZHEJIANG CO. VAN HET GEZONDHEIDSleven, LTD

 

UW DOPHEIDEleven, ONZE OPDRACHT ......

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productensnelle testuitrustingen

Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette

Heb rijke ervaring voor dit fireld, Concurrerende prijs, Snelle levering en de Uitstekende dienst.

—— Javed Abdullah

Een professioneel bedrijf, heeft een hard werkend zeer vriendschappelijk team,

—— Puvi Manohar

Ik ben online Chatten Nu

Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette

China Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette leverancier
Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette leverancier Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette leverancier Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette leverancier

Grote Afbeelding :  Druggebruik Van Ce ISO13485 Duidelijke Snelle Testuitrustingen Serun/Plasmastrook/Cassette

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HL
Certificering: ISO,CE, ISO 13485
Modelnummer: Strook/Cassette/Apparaat

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20.000 stukken
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: 1 test in Één enkele Verzegelde Zak. 5000Strips/2000Cassettes in een Karton
Levertijd: onderhandelingen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
Levering vermogen: 100.000 stuks per maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Specimen: Urine Nauwkeurigheid: meer dan 99%
OEM: O.K. kleur: Wit
Formaat: Strook/Cassette/Apparaat formaat: 3.0mm 4.0mm
Aanwijzing: De Druggebruik snelle test voor de kwalitatieve opsporing van drug in menselijke urine. Voor beroeps opslagruimte: 2℃ aan verzegelde 30℃. Bevries niet
Hoog licht:

snelle diagnostische testuitrustingen

,

snelle streptokok-testuitrustingen

CE ISO13485 gemerkt Rapid Test Kit voor drugsgebruik Serun / Plasma Strip / cassette / apparaat

Drugsmisbruik Rapid Test Kit Serun / Plasma

INVOERING

De eenstaps Cassette Style Drugtest is een snelle test op basis van het principe van immunoassay gecombineerd met geconjugeerde colloïde goudtechnologie. De tests zijn ontworpen om een ​​visueel, kwalitatief resultaat te verkrijgen en zijn uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. Ze zijn niet bedoeld voor kwantitatieve resultaten, noch voor vrij verkoop.

De drugtest levert alleen voorlopige analytische gegevens op. Een meer specifieke, alternatieve methode is vereist om een ​​bevestigd analytisch resultaat te verkrijgen. SAMHSA heeft gaschromatografie / massaspectrometrie (GC / MS) opgezet als de bevestigende voorkeursmethode. Klinische overwegingen en professionele oordeelsvorming moeten worden toegepast op elk testresultaat voor misbruik van drugs, met name wanneer voorlopige positieve resultaten zijn aangegeven.

Product principe:

De geneesmiddeltest is een competitieve, IVD, immunochromatografische, urinaire test waarbij een chemisch gemodificeerd en gebonden geneesmiddelconjugaat concurreert met urinaire MED voor beperkte, specifieke geneesmiddelantilichaambindingsplaatsen. De eenstaps Cassette Style Drug Test heeft vijf strips, elke teststreep bevat een voorbeeldreactie-eenheid, een roze gekleurde, antilichaam-colloïdale goudconjugaateenheid voorafgemerkt met specifiek antilichaam en een chromatografisch membraan vooraf gecoat met geneesmiddelconjugaat in de apparaat test regio.

Wanneer het vrije medicijn afwezig is in de urine of in een concentratie die lager is dan het cut-offniveau van de urinedetectie, is het roze gekleurde antilichaam-colloïdale goudconjugaat vrij om te binden aan het geïmmobiliseerde geneesmiddelconjugaat dat vooraf is gecoat op het chromatografische membraantestgebied. , een roze gekleurde band zal in het testgebied een negatief resultaat vormen. Wanneer het geneesmiddel in de urine aanwezig is in concentraties van of boven het detectieniveau, zal het zich binden aan beperkte epitopen op het roze gekleurde antilichaam-colloïdaal. gouden conjugaat, volledig concurrerend met geneesmiddelconjugaat in het testgebied. In dergelijke gevallen vormt zich geen band in het testgebied, wat een positief resultaat aangeeft.

De eenstaps Cassette Style Drug-test biedt ook een ingebouwde procescontrole. Een roze band moet altijd verschijnen in het controlegebied, ongeacht de aanwezigheid van urinaire MED. Deze roze gekleurde controleband verifieert dat: 1) voldoende urinevolume werd toegevoegd en 2) een juiste stroom werd verkregen. Als de controleband ontbreekt, is de test niet correct uitgevoerd of functioneerde deze niet correct. Samenvattend zal negatieve urine twee roze gekleurde banden produceren, één in het controlegebied en één in het testgebied. Positieve urine zal slechts één roze kleur in het controlegebied produceren.

indicatie:

De snelle drugtest voor de kwalitatieve detectie van geneesmiddelen in menselijke urine. Voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, inclusief professionals op zorglocaties. Alleen voor diagnostisch gebruik in vitro.

Test procedure:

1. De testkit en het Soecimen moeten voor gebruik op kamertemperatuur worden gebracht.

2. Verwijder de strip / cassette / apparaat uit de foliezak.

3. Trek met behulp van de meegeleverde plastic pipet 2-3 druppels specimens (ongeveer 60-90ul) in de spuitopening, gebruik een aparte pipet en een ander hulpmiddel voor elk monster of controle

4. Lees het resultaat binnen 5 minuten

5. Raadpleeg de instructie voor meer informatie

opslag:

De testkit kan worden bewaard bij temperaturen van 2 ° C tot 30 ° C in het verzegelde zakje tot aan de vervaldatum. De testkit moet uit de buurt van direct zonlicht en vocht worden gehouden. Vries de testkit niet in.

Contactgegevens
ZHEJIANG HEALTH LIFE CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: 86--13738134030

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)